Support

Information och Support redKnows

Här finner du information om hur du kommer i kontakt med vår support- och serviceavdelning samt en del informationsmaterial som rör redKnows MiniFinder GPS-tracker.

Service & Support redKnows Minifinder

Har du frågor eller funderingar kring din redKnows minifinder är du alltd välkommen att höra av dig till oss på info@redknows.se . Behöver du fylla på, aktivera eller har frågor om ditt kontantkort? Vänligen kontakta din operatör.

Service & Support redKnows plus och abonnemangskunder

Vi håller för tillfället på att flytta över det gamla supportnumret till oss på Vetel AB. Vår support nås i nuläget enklast via mail på info@redknows.se eller via telefon 031-22 00 70. Telefonsupporten är öppen för redknows plus- och abonnemangskunder, vardagar mellan kl 08.30-12.00. För avtalskunder finns supporten tillgänglig enligt överenskommelse.
Vi ringer alltid upp vid behov.

Varför hänvisar ni primärt till mailsupporten?
Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda så snabb och kvalitativ support som möjligt.
Med hjälp av bra IT-stöd arbetar vi nu för att effektivisera supporten så så att du, som användare av våra tjänster, ska få bästa möjliga service när du behöver den.

Utifrån hur supportbehovet ser ut hos Vetel AB idag så ser vi att det finns många fördelar med vårt nya E-postbaserade supportverktyg.

  • Effektivitet – Kortare svarstider, högre tillgänglighet, bättre formulerade svar, och möjlighet för oss att göra en grundläggande utredning innan återkoppling.
  • Dokumentation – Hjälper oss i uppföljning av ärenden och du som användare kan också följa utvecklingen av ditt ärende. Att vi får in denna dokumentation gör även att vi kan ta fram svarsmallar (då en del problem är återkommande)
  • Utveckling – Med hjälp av vårt supportsystem kan vi också analysera data/inkomna ärenden och på så sätt ta fram bättre informationsmaterial samt förebygga eventuella framtida problem genom utveckling.

Behöver din redKnows service?

Om du upplever problem med ditt redKnows GPS-larm rekommenderar vi att du tar dig tid att läsa igenom vår FAQ samt produktens bruksanvisning för att utesluta handhavandefel Är du kontakta supporten via  denna länk.  Vi försöker alltid göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Garanti
RedKnowsprodukterna har två års garanti från inköpsdatum och följer i övrigt konsumentköplagen. För att påbörja ett support eller serviceärende, klicka här!