redKnows MiniFinder Live GPS-tracker

redKnows MiniFinder Live GPS-tracker – följ färden på karta

 

MiniFinder-serien med kontantkort utgår och ersätts av redKnows Plus. MiniFinder Bas, Live och Multi kan fortfarande finnas hos din återförsäljare. Tillbehör finns att köpa hos återförsäljare eller via vår webbshop. 

 

redKnows MiniFinder Live GPS-tracker passar dig som vill kunna följa din MiniFinder ”live”.  MiniFinder Live rapporterar sin position med jämna intervaller så du kan se hur den färdas på karta på ditt konto på redknows.se. Vill du se färdvägen i efterhand klickar du fram historiken. Du kan när som helst ringa det för att få senaste position till din mobil.  Larmet göms i stöldbegärliga fordon, båtar och båtmotorer och passar även bra för dig som hyr ut en båt eller ett fordon.

 

MiniFinder Live GPS-tracker skickar SMS med larmets position på kartbild direkt till din mobiltelefon om det går ett larm. Du kan sedan logga in på hemsidan och följa trackerns färdväg, eller välja att ringa upp för att få position via SMS till mobilen.

 

 

Klar att använda direkt

MiniFinder Live GPS-tracker är klar att använda vid leverans. Det sitter ett SIM-kort i, laddat med 100 kr i, så det är bara att starta upp och ringa din MiniFinder. Du får strax tillbaks ett SMS med larmets position. I SMS:et finns en webblänk som öppnar en kartbild med positionen utmärkt.

 

minifinder live gps-tracker

Funktioner:

–  Spårning/tracking via GPS (Ring eller skicka SMS och spåra MiniFinder när du vill)
– Geofencelarm (larm vid förflyttning)
– Vibrationslarm
– Larm vid bruten spänning
– SOS-larm (SMS-larm via fjärrkontroll till mobil)
– Följ MiniFinders väg på karta i realtid, samt tag fram historik på ditt redKnowskonto. (Liverapporteringen går att stänga av och starta upp via SMS.)

Telefonkostnad för GPRS-trafik tillkommer

 

Kontantkortslösning
redKnows MiniFinder-serien levereras med kontantkort laddat med 100 kronor. Du betalar för de SMS du genererar från din MiniFinder, dvs. vid positions och statusfrågor samt vid larm-SMS.  För MiniFinder Live betalar du även för liverapporteringen, dvs. det dras pengar från kontantkortet då din tracker är i rörelse. Du behöver själv hålla koll på saldo och ladda på pengar på ditt kort när de tar slut, eller senast inom 2 år för att larmet skall fortsätta fungera.

 

Försäkringsfördelar

I många fall ger försäkringsbolagen rabatter och/eller självriskreducering när du har ett redknows-larm installerat i båt eller fordon. Det kan röra sig om rabatter upp till 15% och en 100%-ig självriskreducering vid stöld. Se vilka fördelar du kan få under Försäkringsfördelar.

 

Skapa användarkonto
För att aktivera Live-funktionen samt larmfunktionerna Geofence, Vibration och SOS måste du skapa ett konto här på hemsidan och registrera MiniFinder. När du registrerat larmet kan du från ditt användarkonto skriva ut ett dokument som du skickar in till försäkringsbolaget som underlag för rabatter eller självriskreducering.

 

MiniFinder Live GPS-tracker lämpar sig för att larma:

– Utombordsmotor
– Mindre motorbåtar
– Vattenskoter
– MC & moped
– Snöskoter
– Fyrhjuling
– Entreprenadmaskiner, traktorer m.m.
– Bil

…och  andra stöldbegärliga fordon och maskiner som du vill hålla ett extra öga på.

 

 

2012-Gold-Wing-Road-Test-011       gul ATV       Larm och spårning          snöskoter, 210914 kopia   båt